Hoe werkt het?

Aanmelden

Via de het aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor PasZorg. Daarin vragen we u om een aantal gegevens, 

Verzekering

We vragen toestemming aan te bij uw verzekering. Zowel voor het leveren als voor het regelen van de vergoeding.

Materiaal

Ook willen we graag weten waarvoor u het materiaal gebruikt en welk materiaal u het liefste gebruikt,

Aanvragen

Als we alle gegevens hebben gaan we voor u aan de slag. We regelen met de verzekering dat we mogen leveren en dat u het materiaal vergoed krijgt.

Afleveren

Wanneer de administratie in orde is kunt u bij ons bestellen en zullen wij het aan u gaan leveren. Dit kan automatisch elke maand, of u vraagt het telkens zelf aan.

Betaling

Ook bij de betaling van de leveringen helpen wij u. Per zorgverzekeraar kan de manier waarop verschillen, maar wij zorgen dat het vergoed wordt.

De voordelen

Altijd zonder zorgen op pad.

Omdat we op een andere manier de levering en de vergoeding regelen kunt u zelf kiezen welk soort materiaal u wilt gebruiken. Dus wat u prettig vindt zitten en waar u zich zeker bij voelt.

We stellen ook geen moeilijke vragen. Maar u mag dat uiteraard wel, want we helpen u graag met kiezen.

wat moet u ervoor doen

We regelen de vergoeding samen.

Afhankelijk van uw verzekering wordt het materiaal rechtstreeks door u verzekering aan ons vergoed, of moet u de nota’s zelf indienen.

Wanneer u de nota’s zelf moet indienen, dan zorgen wij ervoor dat de verzekering vergoed waar u recht op hebt. Samen spreken we af hoe de betalingen verlopen. Het kan zijn dat het in het begin wat moeite kost om het samen met u verzekering goed te regelen, maar daar staat tegenover dat u krijgt wat u graag wilt.

Ook zonder zorgen op pad? Meld u nu aan!